Box2Box

BOX2BOX BOUWEN

Onze afdeling R&D presenteerd na jarenlange studie en ontwikkeling het Box2Box bouwen, na het introduceren van het SPT en Econex bouwsysteem zijn wij niet blijven staan, een woning bouwen kan anders is de gedachte, beter en sneller.


De J.E.B "Joint Energy Box" ziet het levenslicht gevolgd door de I.H.B. "Incredilble House Box" Het box bouwen neemt hand over hand toe, snellere bouw van uw woning, compleet ingerichte boxen die met een kraan als unit geplaats worden, geen geloop op de werf, geen beschadiging aan uw bad of wasbak. Uw energie ruimte wordt compleet samengesteld en ingericht. Dit maakt off Grid wonen mogelijk.

WHY CHOOSE US?


Wij benaderen het bouwen anders, waarom zou je de kudde volgen als het beter kan, wij zien het als uitdaging en opdracht om toekomstige woningen sneller te bouwen, wat goed is gaat snel, uiteraard. Wij sluiten fouten uit, bouwen de meeste zaken als gevels met ramen deuren, daksegmenten en Boxen in eigen beheer voor u op, het plaatsen gaat met een kraan. Snel en veilig onder dak

Hoogste tijd voor kwaliteit


Naast de bewezen kwaliteit van ons SPT en Econex systeem voegen wij steeds inovaties toe. Vervolgens de J.E.B - I.H.B - G.U.S

van Gelder en van de Woerdt


Bedenkers van het Box2Box princiepe zonder vooroordelen denken hoe het anders moet. Think Different

Snelbouw oplossing voor bouwproblematiek


Dagelijkse berichten in media, veranderen ?, nee dat niet. Wat moet dat moet, aan het werk dus. Wij onderscheiden de zin van de onzin

Joint Energy Box


De box wordt bij ons compleet geassembleerd Bij het ontwerpen van een SPT panelen huis stellen wij een brandvrije box samen waarin de complete energie installatie gebouwd wordt, deze machinekamer wordt voorzien van Solar warmte en stroom installatie, Grote waterboiler, accu opslagset omvormers en leidingwerk. Als de box tijdens het bouwen geplaatst wordt dienen wij alleen nog de aansluitingen te koppelen met leidingwerk, vloer en wandverwarming en solar.

De I.H.B Incredible House Box

Deze box assembleren wij in ons bedrijf. Waarna wij de door u gewenste zaken op professionele wijze monteren, u kunt dan denken aan een luxe badkamer, toiletruimte, inloopkast of keuken. Op uw verzoek ontwerpen wij een I.H.B met een luxe pakket erin welke naadloos in uw nieuwe woning past. 

G.U.S ?????????????

De G.U.S is momenteel in ontwikkeling. Met deze slag zullen wij u en andere bouwpartners een verassing bezorgen. Wij staan niet stil, loopt u mee?