Nexus Bouwgroep

Engineering

Engineering is de verzamelnaam voor ontwerpen, tekenen, berekenen, bestekschrijven

en tal van andere adviserende en ondersteunende werkzaamheden.

Wij kunnen al uw plannen om zetten in een realiseerbaar project zoals al onze zelf

ontwikkelde bouwpakketten.

Wij zijn een compleet, flexibel en professioneel bedrijf.

Bij ons treft u alle expertise aan onder een dak. Dat is wel zo makkelijk, u heeft altijd een

aanspreekpunt en een helder overzicht.

Als bouwadviesbureau zijn we zeer veelzijdig ingesteld. Ondersteuning op maat

Team aanpak speciaal voor u als klant.

 

Nexus Bouwgroep Nederland heeft zich gespecialiceerd in het ontwikkelen en bouwen van energie zuinige woningen, woningen die nu reeds voldoen aan het energie besluit 2020.

Door in te zetten op nieuwe technologie maken wij het mogelijk nu reeds te voldoen aan de standaard van morgen

info@buildingdynamics.nl

Inzetten op de toekomst.

 

Nexus Bouwgroep Nederland, een moderne firma met een toekomst visie. Nooit sluiten wij de ogen voor het aanbrengen van vernieuwingen waar het nodig is. Door in te zetten op het ontwikkelen van nieuwe producten voor de bouwmarkt zorgen wij ervoor dat onze partners andere wegen in slaan. Uiteindelijk beslist de laatste klant of hij open staat voor producten van topkwaliteit.

Ons team staat klaar om u verder te helpen met vakkundig advies of een orienterend gesprek.

 

 

 

 

Nexus Bouwgroep Nederland.

 

Nexus Bouwgroep Nederland is een initiatief,ontstaan uit meerdere firma´s, die zich reeds geruime tijd bezig houden met het uitvoeren van bouwkundige werken

en onze interesse in het passief bouwen.

Door aansluiting van bouwkundigen en architecten is dit team gevormd tot wat deze nu is.

 

Uitgangspunt is, dat het uiteindelijke resultaat voldoet aan de verwachting van de klant. Om dit resultaat te bereiken kunt u gebruik maken van onze architect Wietse Ligthart, die het passief bouwen tot zijn specialiteit gemaakt heeft. Uiteraard luistert Wietse goed naar uw wensen en zorgt hij samen met u voor het juiste ontwerp. Hij begeleid uw wens van eerste potloodstreep naar goedkuering door de gemeente in overleg en uitvoering met onze ontwikkelaar.Ron van Gelder, Wietse & Ron dragen zorg van het uiteindelijk resultaat en de uivoering van uw nieuwe woning.

 

U kunt Ron altijd bellen voor informatie op nummer 06-53853851

Mailen kan ook info@buildingdynamics.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ontwerp en tekening.

Een ontwerp kan op initiatief van Nexus Bouwgroep zelf gemaakt worden. Het is ook mogelijk dat een ontwerp voort vloeit uit voorstellen of ideeen van de opdrachtgever. Een orienterend gesprek is altijd mogelijk en geheel vrijblijvend. In dit gesprek kunnen we het een en ander toelichten en u het traject van initiatief tot realisatie en onze rol daarin verduidelijken.

 

 

 

 

Wensenpakket

Wanneer u zelf wilt gaan bouwen met onze bouwpakketten, kunnen wij u desgewenst tijdens de bouw of verbouwing begeleiden en adviseren. Nexus Bouwgroep kan ook met een gemotiveerd team het totale bouwwerk voor u opbouwen en uit handen nemen. Voorop staat steeds het wensenpakket van de klant, Met oog voor kwaliteit en ecologisch verantwoord materiaalgebruik en met inachtneming van alle wettelijke eisen en voorschriften.

 

I

 

 

 

 

 

 

 

 

Speciaal voor u maken wij het mogelijk een topklasse woning te bouwen in een fractie van de normale tijd en tegen een eerlijker tarief.

 

Copyright © All Rights Reserved