Model schuurwoningen

 

Een super energiezuinig huis met eigenwijze trekjes en speciale details

 

Een vrijstaand huis ontwikkelen kan makkelijker dan je misschien denkt. Tenminste, als je een robuust en heerlijk comfortabel huis zoekt, dat perfect past bij uw wens en ook nog eens onderhoudsvriendelijk en ‘energieslim’ is: een Bouwlab-huis (100% electrisch en 'Nul op de meter'). Je kunt het naar eigen inzicht samenstellen, indelen en afwerken op deze website. Binnen korte tijd woon je in je Bouw-lab huis.

Bovenstaand bekijkt u onze schuurwoning "Project one"

Project one, eigenwijs en bijzonder, laat u verrassend en stil genietend achter. De woning blinkt uit in mogelijkheden en gemak. U kunt de unit geheel naar wens aankleden en indelen. The one heeft de ideale maten 9000 breedte x 16000 lengte - 144m2

Door gebruik te maken van een stalen draagconstructie welke wij bekleden met onze bouwpanelen ontstaat een bekleed raamwerk waarin de stalen balken ideaal matchen met hout en glas.

Wilt u de rest van the one afwerken met glad gestucte wanden dan ontstaat een bijzondere sfeer welke geheel in dienst staat van het buiten naar binnen halen.

Wij geven hierbij een prijsvoorbeeld van een woning als bovenstaand uitgevoerd;

Woning kunststof kozijnen met HR+++ glas, zwart stalen gevelafwerking buiten in combinatie met houten delen. binnenzijde glad gestuct.

Energie zuinig uitgerust met zonnepanelen en zonneboiler - elektra installatie water en vloerverwarming.

Uiteraard kunt u ons favorite model zelf aanpassen, het model kan groter en kleiner, andere materialen alles wordt geheel naar wens uitgevoerd.

Prijs voor uitvoering als bovenstaand omschreven circa 290.000 euro incl btw.

 

 

Het Schuurwoning type wint aan snel aan populariteit.

De ongekende mogelijkheden om de ruimtes zelf in te delen, het overzichtelijk ruime ontwerp met glas daar waar u dit wilt.

Door de eenvoudige opzet van stalen frame zijn de maatvoeringen zeer flexibel. Het frame wordt geplaatst op de fundering waarna de dakmodules geplaatst kunnen worden. Daarna worden de gevelpanelen geplaatst. en kunnen de vloeren gelegd worden.

U kunt het zien als een bouwpakket van verschillende delen. Wilt u zelf bouwen en of met ons samen ontwikkelen dan kan dit natuurlijk ook, wij hebben het netwerk en staan voor u klaar met een degelijk advies en eventueel een bouwteam uit uw regio.

 

Wilt u een ontwerp aanpassen en of naar uw eigen hand zetten, dan kan dit in samenwerking met de architect Eric van de Woerdt

 

Attentie, alle ontwerpen en afbeeldingen zijn beschermd, Op inbruik van het eigendom zal worden opgetreden.

 

Project Glass and Nature

Wederom van de hand van Eric v.d Woerdt

Een gewaagd ontwerp ook weer opgebouwd uit stalen spanten met houten dakliggers. SPT gevelpanelen voor de buitenmuren en staal PIR staal elementen voor de dakbedekking. Deze woning munt uit in ruimtelijke werking gekoppeld aan een zeer moderne uitstraling. De spitsvondige ontwerp vondsten kunnen naar wens worden toegepast. Ook deze woning is geheel naar wens in te vullen.

 

Voor opdrachtgevers, bouwers en onderaannemers;

 

De vraag stellen "wat kost een woning" is hem beantworden. Wij proberen u op weg te helpen.

De meeste woning worden gebouwd met een budget tussen 275 en 350 duizend euro. inclusief btw.

Dat is dan turn key, maar welke materialen en eisen u stelt aan een woning zijn de belangrijkste parameters.

U maakt dus uit wat een woning gaat kosten.

 

Bouwpaketten van woningen liggen tussen 30 en 50 duizend euro. Fundering en heiwerken circa 30 duizend staal frame, kozijnen, ramen deuren, verdieping en indeling afwerking binnen en buiten dakbedekking en energie voorziening. Binnendeuren etc etc.

Vragen en antwoorden formuleren en dan een bouwteam samenstellen. U kunt met ons samen sparren om dit traject tot een geheel te smeden, en op de kleintjes te letten.

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved