Plan van aanpak

Engineering

 

Engineering is de verzamelnaam voor ontwerpen, tekenen, berekenen, bestekschrijven en tal van andere adviserende en ondersteunende werkzaamheden.

Wij kunnen al uw plannen om zetten in een realiseerbaar project zoals al onze zelf ontwikkelde bouwpakketten.

Wij zijn een compleet, flexibel en professioneel bedrijf.

Bij ons treft u alle expertise aan onder een dak. Dat is wel zo makkelijk, u heeft altijd een aanspreekpunt en een helder overzicht.

Als bouwadviesbureau zijn we zeer veelzijdig ingesteld. Ondersteuning op maat

Van idee naar schetsplan.

U heeft een idee, wie wil er nu niet een nieuwe woning ontwikkelen een verdieping op zijn woning plaatsen of een eenvoudige aanbouw of vakantie woning realiseren. Gelijk met dit idee komen de vragen deze stapelen zich op.

3D visualisatie

Wellicht heeft u plannen voor een buitenverblijf in de tuin, een op-of-aanbouw, dakkapel of wat dan ook. Wij kunnen vakkundig de bestaande situatie drie dimensionaal in kaart brengen. Wij doen al het tekenwerk digitaal. Door onze drie-dimensionale tekenprogramma's, zijn wij in staat om uw bouwwens waarheidsgetrouw te visualiseren. Al is het project nog maar op tekentafel-niveau, toch kunt u middels virtuele rondgangen en camera posities, al een goed beeld krijgen van het wel of niet gewenste resultaat. Projecten zijn op die manier zeer plastisch en de plannen kunnen relatief eenvoudig aangepast worden. Of het nu gaat om een totaalplan of een deelontwerp, de programmatuur van Building Dynamics correspondeert met bestaande en nieuwe tekenprogramma's. Met het tekenwerk houden wij rekening met bouwbesluit, gemeentelijke bepalingen en overige wet- en regelgeving

 

 

Omgevingsvergunning

Voor veel bouwwerkzaamheden zijn vergunningen nodig, de tegenwoordige omgevingsvergunning, ook wel WABO genoemd. Met deze nieuwe regeling kunnen alle benodigde vergunningen in een keer aangevraagd worden. Wij kunnen dit hele traject voor u uitvoeren indien nodig.

Uw hele project is bij ons in goede handen. Heeft u nog vragen, wensen of opmerkingen? Wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Neem via email of telefoon contact op. Wij staan klaar om u van dienst te zijn!Wij bouwen en fabriceren diverse bouwwerken zowel per project als collectief. Bij het aanbrengen van een of meerdere projecten.

 

Van idee naar tastbaar plan, in duidelijke stappen.

-Contact

-In kaart brengen van uw wensen

-Mogelijkheid uw schetsplan om te te zetten naar 3D tekening

-Offerte prijsopgave met gebruik van 3D tekening

-Uitwerken offerte, bouwplan en samenwerking

-Aanvraag omgevingsvergunning

 

Wij worden veel benaderd met schetsplannen en ideeen die nog geen tastbare vorm hebben. Deze tastbare vorm is echter nodig om een duidelijk en eerlijke prijsopgave te kunnen verstrekken. Wij maken voor een prijsopgave altijd gebruik van een 3D tekening van uw ontwerp.

Waarom een 3D ontwerp en wat kost een 3D ontwerp.

 

Een 3D ontwerp, van cadwork

-Maakt uw plannen visueel

-Alle maatvoeringen worden weergegeven

-Materialen worden weergegeven

-Er blijven geen zaken onduidelijk

-U krijgt een ruimtelijke inkijk in uw nieuwe plannen

-Een ontwerp kost gemiddeld 600 euro

-Verdient zich altijd terug

-Duidelikheid vooraf

-Een zeer duidelijke en eerlijke samenwerking

 

 

Tekenen met Cadwork maakt het plaatje duidelijk

Kijkt u ook even op de site van Cadwork

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ontwerp en tekening

 

 

 

 

 

 

Een ontwerp kan op initiatief van Building Dynamics zelf gemaakt worden. Het is ook mogelijk dat een ontwerp voort vloeit uit voorstellen of ideeen van de opdrachtgever. Een orienterend gesprek is altijd mogelijk en geheel vrijblijvend. In dit gesprek kunnen we het een en ander toelichten en u het traject van initiatief tot realisatie en onze rol daarin verduidelijken.

 

 

Wensenpakket

 

 

 

 

 

 

IWanneer u zelf wilt gaan bouwen met onze bouwpakketten, kunnen wij u desgewenst tijdens de bouw of verbouwing begeleiden en adviseren. Building Dynamics kan ook met een gemotiveerd team het totale bouwwerk voor u opbouwen en uit handen nemen. Voorop staat steeds het wensenpakket van de klant, Met oog voor kwaliteit en ecologisch verantwoord materiaalgebruik en met inachtneming van alle wettelijke eisen en voorschriften.

 

I

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved