Projectontwikkeling

Projectontwikkeling naar andere inzichten

 

Building Dynamics en Nexus Bouwgroep Nederland treffen voorbereiding voor de start van het project "starters appartementen". Heeft u interesse in een starter studio in een gemeente van uw keuze vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in. Hierbij houden wij reeds rekening met de volgorde van binnenkomst. Bij voldoende aanmeldingen starten wij een onderhandeling met uw gemeente.

De starterstudio's worden ontwkkeld als blokken van 30 appartementen met 3 woonlagen. Wij hebben onzelf de opdracht gesteld studio's te ontwikkelen met verrassend lage introductieprijzen.

De studio's zullen worden ontwkkeld met 2 opleveringsniveau's . U kunt een keuze maken uit een caso of een Turn key studio. Bij de casco studio zult u zelf moeten zorgen voor wand en vloerafwerking, keuken en badkamer inrichting. De Turn Key studio's zijn voorzien van vloer, wandafwerking, badkamerinrichting en keuken.

 

30 Starter studio's per gemeente , ambitieus gericht op de toekomst....

 

Wilt u weten of er ook een startersproject in uw gemeente gerealiseerd gaat worden.

Neem dan contact op met onze makalaar zij kunnen u alles vertellen over de projecten.

Buiten onze startersprojecten ontwikkelen wij op dit moment plannen voor het bouwen van Structural Insolated woningen. Stelregel in onze bouwwijze is zeer korte bouwtijd, groen getint tegen eerlijke prijs.

 

 

Een ontwerp kan op initiatief van Building Dynamics zelf gemaakt worden. Het is ook mogelijk dat een ontwerp voort vloeit uit voorstellen of ideeen van de opdrachtgever. Een orienterend gesprek is altijd mogelijk en geheel vrijblijvend. In dit gesprek kunnen we het een en ander toelichten en u het traject van initiatief tot realisatie en onze rol daarin verduidelijken.

 

Wensenpakket

 

 

 

 

 

 

Wanneer u zelf wilt gaan bouwen met onze bouwpakketten, kunnen wij u desgewenst tijdens de bouw of verbouwing begeleiden en adviseren. Building Dynamics kan ook met een gemotiveerd team het totale bouwwerk voor u opbouwen en uit handen nemen. Voorop staat steeds het wensenpakket van de klant, Met oog voor kwaliteit en ecologisch verantwoord materiaalgebruik en met inachtneming van alle wettelijke eisen en voorschriften.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Projectontwikkelen met een andere kijk in een traditionele markt. Wij zorgen dat het mogelijk wordt.

 

 
 
 

Vermeld duidelijk uw naam - adres - woonplaats- telefoonnummer en gemeente van uw keuze.

Bij voldoende aanmeldingen wordt een haalbaarheids onderzoek gedaan in uw gemeente. Aanmelding is geheel vrijblijvend

Starters studio's vanaf €59.999

Building Dynamics projectontwikkeling bestudeert de mogellijkheden tot het ontwikkelen van startersappartementen.

De werkgroep bestaat op dit moment uit twee toonaangevende jonge architecten een makelaar en een bouwkundig constructeur.

Doel van deze studie is startersappartementen te ontwkkelen die betaalbaar zijn en op de meest effectieve manier energiezuinig.

  • Unieke waarden
  • Verrassend design
  • Passief gebouwd
  • Energie zuinig 80% besparing op energie
  • Koopprijzen vanaf € 59.999
  • Vriendelijk woonklimaat
  • Ontwikkeld voor de jonge starter

 

 

Startersstudio's, op eigenwijze gebouwd door profesionals met een groen hart en oog voor de probelemen van de jonge mens.

De studio's hebben een oppervlak van circa 50 vierkante meter Een woongedeelte in combinatie met een open keuken, badkamer en een ruime slaapkamer. Door in te zetten op nieuwe technieken in combinatie met energiezuinige elementen verlaten wij het traditionele denkpatroon. Door traditioneel te opereren blijkt het ten ene male onmogelijk pratische woonruimte te creerern tegen betaalbare prijs.

Bouwen met SIP technieken brengt het goedkoop en groener wonen binnen ieders bereik.

De unieke isolatiewaarden van de Structural Insolated Panels in combinatie met energieopwekkers als zonnepanelen en warmtepompen zorgen voor het nieuwe wonen.

 

 

Aan het woord is Ron van Gelder , bedenker van dit opmerkelijk initiatief..Onmacht is het gevoel wat mij bekruipt bij deze crisis, totale wanorde en geen oog voor de problemen van de jonge mens, nota bene de toekomst en dragers van de nieuwe economie. Wat moet je als jonge starter, mooie praatjes, slogans en premies. Maar heb je er werkelijk iets aan. Waar je vroeger met een gespaard vermogen naar de bank ging om op behoorlijk wijze te starten lijkt dit nu onmogelijk te worden,.Eerst rijzen de huizenprijzen de pan uit omdat de oude garde gemaakt geld nodig heeft waarna er door het ontstaan van deze cirsis deuren dichtgegooid worden voor de jonge starters.

 

 

 

De oplossing zou liggen in het verlaten van het traditionele denken en bouwen, door gebruik te maken van doordachte bouwtechnieken en het toepassen van energiezuinige materialen maken wij het voor de jonge starter mogelijk te werken aan zijn toekomst. Het scheelde ten slotte weinig of wij waren weer op het niveau van 1955 beland, u kent als ouder vast nog wel het inwonen bij famliie en schoonouders.

 

Betaalbare groene studio's gebouwd met SIP technologie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved