About us

ABOUT US


Bouwdenkers van het 1e uur. Uitblinkend in hoge isolatiewaarden, nul op de meter tot wel Rc9. Wij ontwikkelen woningen met 2 technieken. SIP panelen bouwpakket ter plaatse opbouwen of een geheel naar wens prefab samengestelde buitenmuur 

OUR PHILOSOPHY

Het zwakke punt van een bouwproject bevindt zich op de bouwplaats wij komen handjes en kennis tekort is een veelgehoorde term. Daar gaan alle materialen in weer en wind door alle handjes. Wij hebben dat tijdig ingezien. Woningen worden bij ons in segmenten gezien en niet in losse materialen.


Wij werken al jaren met onze SIP panelen en bouwen zo met de hoogste bouwnormen. Of u nu een schuurwoning wilt of een modern Box2 Box woning, u bent verzekerd van een snelle en perfecte bouw. Vraag onze buitendienst om een orienterende uitleg.

Onze afdeling R&D heeft ervoor gezorgd dat onze technieken steeds beter worden en voldoen aan de nieuwste eisen. Dat is mede de reden dat wij onze muren nu samen kunnen stellen met ieder gewenste isolatie. De opmerking PUR is niet te recycelen pareren wij met een speciale EPS en Mgo gevel.

Door het toepassen van vacuumtechniek produceren wij uw gevels op maat, samenstelling, ramen, deuren en afwerking. Op deze manier zijn wij in staat een woning te bouwen in een tijdbestek van circa 1 week. Uiteraard voldoen onze gevels aan de strengste normen en bouwbesluit. De gevels worden door onze afdeling R2 facades geproduceert.


OUR VISION

Nu het stikstof probleem grote vormen aanneemt zijn wij gestart met onderzoek en samenwerking met experts om dit probleem voor onze opdrachtgevers op te lossen. Wij komen binnenkort met rapportages

Ons wonderlijke team van specialisten zitten op 1 lijn, uit de doos denken is een tweede natuur geworden, altijd op zoek naar dat wat iets speciaal maakt, u kunt denken aan onze productieleiders, architect of denkers.

WHO WE ARE