About us

ABOUT US


Bouwdenkers van het 1e uur. Uitblinkend in hoge isolatiewaarden, nul op de meter tot wel Rc9. Wij ontwikkelen woningen met 2 technieken. SIP panelen bouwpakket ter plaatse opbouwen of een geheel naar wens prefab samengestelde buitenmuur 

OUR PHILOSOPHY

Het zwakke punt van een bouwproject bevindt zich op de bouwplaats wij komen handjes en kennis tekort is een veelgehoorde term. Daar gaan alle materialen in weer en wind door alle handjes. Wij hebben dat tijdig ingezien. Woningen worden bij ons in segmenten gezien en niet in losse materialen.


Wij werken al jaren met onze SIP panelen en bouwen zo met de hoogste bouwnormen. Of u nu een schuurwoning wilt of een modern Box2 Box woning, u bent verzekerd van een snelle en perfecte bouw. Vraag onze buitendienst om een orienterende uitleg.

Onze afdeling R&D heeft ervoor gezorgd dat onze technieken steeds beter worden en voldoen aan de nieuwste eisen. Dat is mede de reden dat wij onze muren nu samen kunnen stellen met ieder gewenste isolatie. De opmerking PUR is niet te recycelen pareren wij met een speciale EPS en Mgo gevel.

Door het toepassen van vacuumtechniek produceren wij uw gevels op maat, samenstelling, ramen, deuren en afwerking. Op deze manier zijn wij in staat een woning te bouwen in een tijdbestek van circa 1 week. Uiteraard voldoen onze gevels aan de strengste normen en bouwbesluit. De gevels worden door onze afdeling R2 facades geproduceert.


OUR VISION

Nu het stikstof probleem grote vormen aanneemt zijn wij gestart met onderzoek en samenwerking met experts om dit probleem voor onze opdrachtgevers op te lossen. Wij komen binnenkort met rapportages

Ons wonderlijke team van specialisten zitten op 1 lijn, uit de doos denken is een tweede natuur geworden, altijd op zoek naar dat wat iets speciaal maakt, u kunt denken aan onze productieleiders, architect of denkers.

WHO WE ARE

Lars vd Ham 

Bouwkundig Directie


Iris Nieuwenburg

Ontwerp en design


REA van Gelder

BedenkerOnly to be shure


Our Future and Financial
Reporting 2020 - 2021- 2022


Voor en van onze partners, opdrachtgevers en leveranciers stellen wij het op prijs te werken met zoveel als mogelijke transparantie, zo bieden wij voor nu houvast en in de toekomst een perspectief voor een betrouwbare samenwerking. 

Officieel start de samenvoeging en werking van bedrijven op 19-11-2019

Er wordt voldoende geinvesteerd voor een gezonde start.

Het jaar 2020 staat in het teken van samenwerken, het  implmenteren van werksystemen en productie faciliteiten er wordt in 2020 een bescheiden omzet genoteerd van circa 2 miljoen. Met een netto winst van circa 200.000


2021

Het eerste jaar waarvan wij vinden dat het kenmerkend zal zijn voor de door ons ontwikkelde strategie, planmatige aanpak en gericht op een constante groei. 

De order portefeuille voor het jaar 2021 is ruimschoots gevuld met orders, welke nu reeds een waarde bereikt van circa 5,5 miljoen euro. Onze directie en adviseurs ramen de verwachte omzet voor 2021 op circa 6 miljoen euro. De netto winst zal daarbij circa 700.000 euro bedragen. 


2022

Staat in het teken van stabilisatie van bestaande waarden, behalen van gestelde doelen, uitbreiding en exploitatie van onze dochtermaatschappijen. Belangrijke zaken daarin zijn het strategisch door ontwikkelen van ons E.S.P.A SIP panelen productie bedrijf, en inzetten op een volledig geautomatiseerd gevel en daken productie systeem. Een CNC productielijn zal daarbij een belangrijke waarde blijken. Omzet verwachting voor 2022 zal circa 15 miljoen bedragen. 


Al onze werkmaatschappijen vallen onder beheer van de Dutch Blue Tech Group B.V

Westplein 9 3016BM Rotterdam