Box2Box

Box2Box


Levensloopbestendig,Energieneutraal,Betaalbaar turnkey,1-4 dagen bouwtijd,Volledig circulair,Minimale transport en bouwbeweging,Reductie afval en restmateriaal,Gesloten grond huishouding,Hypotheek arrangement en verzekering volledig ontzorgd,Cradle to cradle.

BOX2BOX - WONEN EN LEVEN ZONDER BALLAST


Denkt u mee?  De kranten schreeuwen het uit ! woning tekort, Co2, bouwstop, daklozen, schuldenlast doet huis eigenaar bezwijken onder torenhoge lasten, en is er een millimeter speling dan gaat het spel weer op de wagen en zetten de mensen weer massal in op Hypotheken. 

Met ons concept kunt u als starter een kavel aankopen en een starterswoning laten plaatsen tegen zeer redelijk budget. Wist u trouwens dat de meeste mensen een budget hebben van 150-200 duizend euro. Daar kan je dus geen huis voor laten bouwen. Vraag naar onze prijzen. 

Met onze boxen start een stel zonder kinderen met een 1e box en gaat met veel genot wonen daar waar zij wensen, mocht er in de loop der jaren behoefte zijn aan extra ruimte "u kunt dan denken aan kinderen of een werkkamer dan koopt u gewoon een extra Box en plaats deze naast of op uw bestaande box. Wij houden bij de assemblage van de boxen rekening met uitbreiding en eventueel trapgat naar uw toekomstige verdieping. Onze boxen kunnen to 4 verdiepingen gebouwd worden. Indien gewenst kunt u met Box initatiefnemer Can aan tafel om uw huidige en toekomstige wens door te nemen. Het Box2Box princiepe is gevestigd op het West PLein 9 3016GM Rotterdam. Maakt u wel een afspraak. PLAATSEN VAN UW WONING IN 1-4 DAGEN 


Het plaatsen van een traditionele woning neemt al snel 3-4 maanden in beslag. Traditioneel wil zeggen "als in Volendam met klompen en kostuums aan", wist u dat de meeste bouwbedrijven nog steeds werken als vroeger, goed noemen zij dat, wij noemen dat achterhaald 

Dubbelklik hier om uw eigen tekst toe te voegen.

Onze boxen komen voort uit een jarenlange study "wat zijn de mogelijkheden voor het bouwen met zeecontainers" Hoe wij ook rekenen en zouden ontwikkelen een zeecontainer is op geen enkele wijze rendabel te krijgen. Geen isolatie, slechte maatvoering, zeer bewerkelijk en beknopt in uitbreiding. Onze Box wordt standaard gebouwd met 150mm SIP paneel Rc5 Waarbij de isolatie direct deel uitmaakt van de gevel, wij zijn felxibel in maat en uitvoering. U krijgt meer vloeroppervlak tegen een betere prijs. 

Op verzoek kunnen wij de gevels uitvoeren in de Rc  of Rc 9 variant, de mogelijkheden zijn onbeperkt.  

Onze boxen kunnen gebruikt worden als woning, mantelzorgwoning, werkkamer, hotelkamer, vakantiewoning, units om flats of hotels te ontwikkelen. De toepassingen zijn legio. 

De boxen zijn constructief belastbaar en worden standaard geleverd als box van 4000x4800 - 4000x8040 of 4000x9600. U bepaalt de grote en hoeveel boxen en in welke vorm u uw woning wilt, Bedenker van het eerste uur Ron van Gelder en Can Cabuk.


Can Cabuk - Architect I Business in Architecture, Construction ,Engineering , Design I Innovation | BIM |


Wie zijn wij, dat wij dit allemaal bedenken en kunnen. Wij maken deel uit van de Dutch Blue Tech Group een consortium van bouwers architecten, bouwpanelen productie en assemblage bedrijven en project ontwikkelaars. Alles in 1 huis. Werkt snel comfortabel en effectief u behoeft dus niet eerst op zoek naar een architect, dan naar een bouwer enz, en zich maar afvragend wat komt ervan terecht. 

wilt u ons Box2Box toepassen op een zeer luxe woning, dit kan uiteraard ook, kijkt u even op het plaatje linksboven.