Partners

BOUW PARTNERS INOV-8 BOUW B.V & INOV-8 PREFAB EN ASSEMBLAGE


ONZE BOUWPARTNERS STREVEN HETZELFDE DOEL NA, GOED EN SNEL BOUWEN,

EEN PERFECT DESIGN EN ONTWIKKELD VOOR EEN LANGE DUUR NUL OP DE METER

WONING, ONZE PARTNERS ZIJN U GRAAG VAN DIENST.

ARCHITECTUUR


De eerste streep van uw nieuwe woning wordt gezet door Eric van der Woerdt Direct na het 1e contact wordt Eric op de hoogte gesteld van uw wensen en kijken wij gezamenlijk hoe wij u kunnen helpen. voor het calculeren van een woning is er een voorontwerp nodig, waarmee wij aan de gang kunnen. Eric verzorgd ook het definitieve plan, het aanvragen van vergunning en alle andere zaken die nodig zijn voor een bouwproject.

www.madeinflevoland.com

SPT PANELEN .NL


Vele jaren ontwikkeling in panelen productie heeft ons naar de top gebracht SPT panelen is onze vast leverancier van de 1e klas panelen de combinatie met het Econex bouwsysteem zorgt voor een sterke combinatie. Onze woningen blinken uit in kwaliteit en hoge Rc waardes. Snelbouw en klanttevredenheid is een door ons geiste norm. Met de panelen assembleren wij ook complete daken en gevels, zo kunnen wij nog beter en sneller voor uw bouwen.

www.sptpanelen.nl 

Installatie voor water en electra


Voor uw installatie hebben wij een Joint Energy Box ontwikkeld. Deze machinekamer wordt gemaakt van brandvertragend materiaal en staat los van uw woning, onder de vloer leggen wij een speciaal vilt. De box wordt compleet geassembleert aangeleverd en met een kraan geplaatst. One day fixt.


In onze J.E.B kunnen wij u voorzien van de volgende installaties.

Elektra op solar en accu opslag van de energie, Solar boiler en heatpipes voor warm water en vloerverwarming, WTW installatie met of zonder aardwarmte. 

Wij werken daarmee samen met SPT panelen voor de machinekamer en Techniek solar.